Mød os på facebook

Peaceful Powerful Help

Gratis fjernhealing til børn og voksne

Tjekliste før tilmelding

  • Modtageren af healingen skal have givet lov til at være med. Du kan kun give lov på andres vegne, hvis du har ansvaret for modtageren. Som for eksempel i gruppen “Børn i knibe”
  • Man kan kun modtage healing i én gruppe af gangen.

Tilmelding til gruppen for alvorligt syge og døende

Som noget nyt skal du vælge om det er første gang du modtager healing i denne gruppe eller om du skal genstartes. Har du tidligere modtaget healing men holdt en pause, anbefaler Vi at du vælger “Ny modtager”.

 

Vi sender dig en mail med påmindelse om genstart en til to uger før.

Efter flere års arbejde med alvorligt syge og døende har Marianne Lane erfaret. at det aldrig er nok med en enkeltstående healing. Heller ikke selvom den gentages med jævne mellemrum. Derfor har hun sammen med sine guider udviklet en metode, hvor der skabes en healing som følger modtageren i en periode på to måneder. Healingen varierer sig selv over tid, så den tilpasses modtagerens udvikling fra dag til dag.
Healingen består af en symfoni af healinger, som støtter helbredelse, afklaring og optimal modtagelse af anden behandling.

Det er en erfaring at healingerne virker godt og giver både en bemærkelsesværdig god form og trivsel på trods af de store udfordringer, der er ved at være alvorligt syg, ligesom reaktionen på traditionel behandling virker til at være bedre end det forventes af lægerne. For mennesker, som er på vej herfra, virker det også til, at støtten giver ro og afklaring samt en lettere overgang.

Alle grupperne

Alvorligt syge og døende

Stress, angst og depression

Børn i knibe

Personer med opvågningsproblemer