Mød os på facebook

Peaceful Powerful Help

Gratis fjernhealing til børn og voksne

Healere

Her møder du et lille udvalg af de frivillige healere som er aktive i Peaceful Powerful Help

Der er over 60 frivillige healere med i alt

I mit virke som healer er det børn som voksne, der oplever overbelastningsreaktioner der kan opstå når livet bliver for uoverskueligt og ubalanceret, der ofte kommer til mig. 

Gennem samtale og healing støttes de til at finde hjem i dem selv til indre ro og balance. 

Mine mange år som kræftsygeplejerske giver mig en stor ballast i at støtte mennesker der er under stort følelsesmæssigt pres og det kommer mine klienter tilgode i min klinik. 

Jeg er med som frivillighealer, da det er et meningsfuldt, smukt og vigtigt arbejde. 

Jeg er stor tilhænger af, at give og støtte alle der har behov for hjælp og som måske har begrænsede midler. 

Empati og rummelighed er nøgleord i min verden. 

Yogalærer, healer og Cand.scient.anth.


Jeg ønsker at bidrage til at skabe en positiv forskel i verden; derfor er jeg med i Peaceful Power Help.
Mit kald er at sætte visdom i bevægelse og derigennem bringe dybere forståelse, medmenneskelighed, nydelse og forundring ind i tilværelsen.

Som healer er jeg indviet i at holde felter, Heartfelt Love, Intuitiv healing, Healing med hjertet samt Reiki I og II, og jeg er under uddannelse ved Marianne Lane.
Som yogalærer nærmer jeg mig 550 timers certificering. Jeg er under uddannelse ved den internationalt anerkendte yogalærer og præstinde Sianna Sherman.
Derudover er jeg antropolog med speciale i identitet, Latinamerika og mayaer.

Du kan få healinger af mig i Aarhus eller online.

Jeg er uddannet healer af Den Nye Tid hos Marianne Lane på Uddannelsen Den Indre Visdom

Jeg startede på min rejse ud i den, for mig ukendte men dog alligevel tiltrækkende spirituelle verden for ganske få år siden. Og sikke en fart det har taget. Jeg arbejder nu med mennesker, udfordringer og en personlig udvikling, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde drømt om at jeg skulle komme til at arbejde med.

Mine sessioner og forløb foregår online over video eller telefon.

Jeg hedder Tina Dølrath Isaksen og arbejder som healer og energiarbejder med forskellige former for transformations- og omkodningshealing, bl.a. slægtshealing, karmisk healing, fundamentshealing og healing af grundsår.

Jeg har klinik i Aarhus, hvor jeg har en-til-en sessioner og holder workshops i de healingsenergier, jeg anvender.

 

Mit grundlag for at tilbyde healinger udspringer af mine kompetencer som menneske og sjæl, alt jeg rækker til samt diverse kurser hos flere forskellige og gennemførte uddannelser og indvielser hos Marianne Lane som:

Ny Tids Healer med speciale i at bringe skjulte krafter ind i den rene virkelighed med styrke i at balance det positive i det negative og omvendt.

Ny Tids Lysarbejder med speciale i vækkelse af visdomme.

Har deltaget aktivt i en overbygning til Ny Tids Lysarbejder med yderligere træning i moderne shamanistiske metoder.

Bag dette ligger dele af kinesiologi, heilpraktik, homøopati, Bachs, urter, krystaller, massage…..

Meget ligger mig på sinde, men især at støtte med at bringe balance og harmoni i mennesket, så livet bliver mere fredfyldt og selvkærligt er aspekter som står mit hjerte nært.

Det er en ære og glæde at kunne bidrage med healing. Også her hvor der bringes frivillig healing til mennesker, som har svært og som måske ikke har midlerne til det på egen hånd. Det er berigende at træde sammen med andre healere og bringe så smuk og værdifuld en støtte ud i verden.

Healer, terapeut og underviser.

Det har altid været meningsfyldt for mig at hjælpe mennesker og det er en glæde at kunne hjælpe mennesker på deres vej.

Jeg er uddannet Ergoterapeut, Heilpraktiker, Bachterapeut og Healer. Jeg er uddannet hos Marianne Lane med diverse kurser, Den Indre Visdom, Den Ydre Visdom, Grunduddannelsen og er er certificeret Kernehealer og certificeret healer med Udfoldesesværktøjet.

Jeg har arbejdet som selvstændig i min klinik DeViva siden 2008. Min klinik ligger i hjertet af Aalborg.
www.deviva-healing.dk
www.deviva.dk

Fløjtenist, healer og foredragsholder
 
Jeg er uddannet klassisk fløjtenist fra Det jyske Musikkonservatorium i 1992, men efter at have gennemgået en stor sorg, da jeg mistede min datter Emily i 2002, ændrede mit fløjtespil sig at blive fuldstændig intuitivt og healende. 
I dag brænder jeg for at bruge fløjtens smukke toner til bl.a. at hjælpe andre mennesker i sorg, og kommer ud i eget hjem med et musikalsk afskedsritual, har spillet på hospice, plejecentre og har et samarbejde med Enhed for Lindrende Behandling i Århus og Randers.
 
Derudover er jeg uddannet Energy Flow Healer og har i årenes løb både hjulpet børn og voksne med svære ting i livet med fjernhealing eller fysisk på min briks.
 
Desuden tager jeg rundt i hele landet med min personlige og musikalske fortælling “Hvad sorgen lærte mig om livet”. I 2017 udkom min bog “Toner fra sjælen” omkring det at miste og se lyset i alt det svære.
 

Jeg hedder Kamilla og arbejder med healing gennem energi- og bevidsthedsarbejde. Jeg healer på flere planer, med specifikke metoder og intuitivt, ud fra mine menneskelige og sjælelige kompetencer.


Som behandler bruger jeg min erfaring med at arbejde med børn og voksne (pædagog), og min tilgang til behandlingerne er spirituel, empatisk og omsorgsfuld. Jeg holder mig ajour med udviklingen indenfor energiarbejde og uddanner mig løbende og i dybden, både i min personlige udvikling og i nye healingsredskaber og kompetencer.


Jeg har en indgående nutidsshamanistisk uddannelse, og er i øjeblikket ved afslutningen på et længere forløb indenfor bevidsthedsbalance og -udvikling.


Mine sessioner foregår som fjernhealing med skriftlig opfølgning og støtte til processen, eller hjemme hos mig i mit klinikværelse.


Adresse: Kamilla Landsholt

Ulstrupvej 6E, 8870 Langå.

Tlf. 42257104

Er du den næste healer på listen?

 

Læs hvordan du bliver healer i Peaceful Powerful Help.