Mød os på facebook

Peaceful Powerful Help

Gratis fjernhealing til børn og voksne

Tjekliste før tilmelding

  • Modtageren af healingen skal have givet lov til at være med. Du kan kun give lov på andres vegne, hvis du har ansvaret for modtageren. Som for eksempel i gruppen “Børn i knibe”
  • Man kan kun modtage healing i én gruppe af gangen.

Tilmelding til gruppen for Personer med opvågningsproblemer

Som noget nyt skal du vælge om det er første gang du modtager healing i denne gruppe eller om du skal genstartes. Har du tidligere modtaget healing men holdt en pause, anbefaler Vi at du vælger “Ny modtager”.

 

Vi sender dig en mail med påmindelse om genstart en til to uger før.

Det, at bevidstheden ændrer sig på jorden lige nu, gør, at mange mennesker, som har anlæg for at have kontakt til noget, der ligger ud over det, vi normalt forholder os til i vores hverdag, får problemer.

Problemerne har mangfoldige karakterer og spænder lige fra fysiske spændinger til stemmer i hovedet og en generel fornemmelse af negativitet og utryghed. Problemer med at være for følsom, at have humørsvingninger og mærke alt for meget til stemninger omkring dig.

Børn og barnlige sjæle er ofte disponeret for at få disse problemer, men de kan komme til enhver.

Der er også mange, som søger åbning af spirituelle evner, men som får eller har en ”skæv åbning”. Den skæve åbning gør, at de får kontakt til en masse bevidstheder og informationer, som virker forstyrrende i stedet for at støtte.

Healingerne er ledet af Marianne Lane, som har erfaring med at støtte op omkring det at få en sund og stabil kontakt. Det starter ofte med, at du skal have en sund og stabil kontakt til dig selv. For nogle mennesker, kan det derfor opleves som om, de får mindsket den spirituelle kontakt en overgang. Det er kun en overgang, og når kontakten dukker op igen, er den meget mere stabil, og det er lettere at styre den.

Mange mennesker, som har haft problemer med opvågningen bliver ”slidte” og får alle mulige andre problemer, der virker som stress-symptomer. Healingen i gruppen støtter både op omkring det at få en balanceret opvågning såvel som til at heale og støtte op omkring at komme videre uden de medfølgende symptomer, både de fysiske såvel som de psykiske.

Alle grupperne

Alvorligt syge og døende

Stress, angst og depression

Børn i knibe

Personer med opvågningsproblemer